Tai­de­teok­sen ti­laa­mi­nen

opastus ori­gi­naa­lin tai­de­teok­sen ti­laa­mi­seen ja os­ta­mi­seen.

Taulun tilaaminen

Mikäli haluat tilata minulta täysin originaalin, toiveidesi mukaan tehdyn taulun, kuten esimerkiksi lemmikkipotretin tai sisustuselementin, voit ottaa yhteyttä minuun esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kerro viestissäsi, millaista taulua haaveilet ja liitä mukaan kuvia mikäli taulu pohjautuu niihin. Esimerkiksi lemmikkipotrettiin toivon vähintään 3 selvää kuvaa lemmikistä eri kulmista. Kännykkäkuvat kelpaavat hyvin. Mitä useampia kuvia on, sitä paremmin niistä pystyn luomaan ainutlaatuisen potretin, jossa eläimen persoona pääsee näkyviin. Kerro myös, mikäli jokin vanhempi teokseni miellyttää sinua erityisesti, jotta osaan tuoda samaa henkeä sinunkin teokseesi. 


Ennen tilauksen vahvistusta, annan sinulle aika-arvion toimituksesta sekä teoksen hinnan. Mikäli olet tyytyväinen tarjoukseen ja vahvistat tilauksen, lähetän sinulle seuraavaksi luonnoksen taulusta hyväksyttäväksi. Kun luonnos on hyväksytty, ryhdyn maalausprosessiin. Valitettavasti en lupaa lähettää keskeneräisiä kuvia itse maalauksesta, sillä ne antavat helposti väärän kuvan miltä teos lopulta näyttää. Kun teos alkaa olla valmis ja lähellä "lopullista muotoaan", lähetän sinulle kuvan. Tässä vaiheessa jotkin pienet muutokset ovat vielä mahdollisia.


HUOM! Yhteydenotto ei sido sinua vielä taulun ostamiseen. V0it pyytää koska vain hinta-arviota teokselle ja kieltäytyä tilauksesta, mikäli jokin aspekti tarjouksessa ei sovi.


Hinta

Jokainen teos hinnoitellaan yksilöllisesti taulun koon ja sisällön mukaan. Keskimäärin teosten hinnat sijoittuvat 150-350 euron tienoille. Ilmoitettuun hintaan sisältyy aina alv 10%, ellei muuta ole erikseen mainittu. Esimerkiksi 40cm x 40cm kokoinen ripustusvalmis canvastaulu maksaa n. 350€, 


Teoksen valmistuttua, lähetän sinulle laskun sähköpostiin. Laskun maksettuasi, lähetän teoksen matkaan. Tarvittaessa voimme sopia myös osamaksusta. 


Teoksen toimitus

Teokselle ei ole "kiveen hakattaua" toimitusaikaa, jotta voin käyttää teokseen sen vaatiman ajan ja lopputuloksesta tulee varmasti halutun kaltainen. Mikäli teos tulee esimerkiksi lahjaksi, voimme sopia toimitusajasta erikseen. Tiukka aikataulu vaikuttaa teoksen hintaan. 


Teoksen hintaan lisätään postituskulut, mikäli teos lähetetään esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kautta. Sijainnista riippuen voimme sopia noudosta tai teos voidaan tuoda myös tarvittaessa kotiovelle. Teos paketoidaan huolellisesti turvallisen kuljetuksen takaamiseksi, mutta ilmoitathan mahdollisista kuljetuksessa syntyneistä ongelmista kahden vuorokauden (48h) sisällä teoksen saapumisesta.

1624604611675_IMG_9509.JPG-me

Valmiin teoksen ostaminen

"Vapaat teokset" sivulta löydät originaalit maalaukset ja teokset, jotka ovat vapaana ostettavaksi. Taulun tiedoissa näet teoksen koon. Jokainen teos tulee ripustusvalmiina, ellei muuta ole erikseen taulun tiedoissa mainittu. Pyrin lataamaan kuvat tauluista mahdollisimman todenmukaisina, mutta taulun sävy voi kuitenkin hiukan erota todellisuudesta. Laita rohkeasti viestiä, jos sinulla on jostain teoksesta lisää kysyttävää. 


Tilatessasi olemassaolevan teoksen, lähetän sinulle tilausvahvistuksen ja sen mukana laskun. Teoksen lähtiessä matkaan, saat vielä vahvistuksen tilauksen lähtemisestä sähköpostitse. Laskulla on 14 vuorokauden maksuaika. Osamaksu myös mahdollinen sopimuksen mukaan. 


Sijainnista riippuen teos kulkeutuu turvallisesti pakattuna joko Postin tai Matkahuollon avulla, jolloin postimaksu lisätään teoksen hintaan. Teos voidaan halutessasi myös noutaa tai sijainnista riippuen tuoda suoraan kotiovelle.

1624604699874_sfinks.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

satu@sadju.com

+358 44 989 3240